Fòrum concreció idees Equip Comunitari

 

Tema: Fòrum concreció idees Equip Comunitari

Data: 2016-03-31

Per: Motserrat soler

Assumpte: sol·licitud entrevista projecte d'un estudiant de la UdG

Bona nit,
He fet un correu en privat a csalutpoblesec@gmail.com, encara que no sé si és on m'he de dirigir, soc estudiant del Postgrau de Resolució de Conflictes i Mediació Comunitaria de la UdG, i estaria molt interessada en poder-me reunir amb alguna persona que portes el tema de salut comunitarìa, ja que he fet la lectura de diferents activitats que heu dut a terme i em sembla molt interessant.
Moltes gràcies

Data: 2015-01-21

Per: Hardinsburg

Assumpte:

Gracias por turnos tan buen contenido escrito con su sitio. Me encontré con él en línea. Yo, ciertamente, comprobaré para volver al publicar aricles adicionales. ;) , farmacia en línea de buena reputación por cialis [url=https://2getmeds.com/shop/feed/?product_tag=tamsulosin]farmacia en línea revisa valium[/url] oxford farmacia online uk

Data: 2010-08-30

Per: Xavi Cortés

Assumpte: Trobada Roquetes


Hola a tothom.
Per qui no ho sàpiga, havíem acordat una trobada amb la gent del PDC de Roquetes pel 29 de setembre.
No se si es farà aquest dia perque hi ha vonvocada (teòricament) una vaga general.
Per si es fa, crec que hauríem de trobar-nos prèviament alguns representants de cada comissió per concretar què expliquem.
No us sembla?

Data: 2010-08-09

Per: Anna Muñoz

Assumpte: Idées

Em sembla estupendo, això del fòrum...Arribo de vacances i me'l trobo. Genial! Per això no he pogut estar present a les discussions i plantejaments que s'han fet. M'incorporo i dono la meva opinió...
Respecte a la trobada de l'octubre, potser fós bo convidar a les entitats que vam contactar a la Mostra, per tal d'ensenyar el que fem i vincular-los una mica a la feina col·lectiva. També als veïns, amb la intenció, com diu el Xavi, de que siguin ells els que prenguin decisions i comencin a dirigir les activitats cap als seus interesos i necessitats.
També estic d'acord en que el butlletí hauria de ser molt vistós perque no es perdi la informació.
Respecte a la carta d'agraïment, crec que s'hauria de posar una adreça de contacte només, però trucar-los les persones que vam entrevistar-los, com diu la Noe.
Lo del Trivial em pasa una mica com al Xavi: no entenc massa de què va.
Una abraçada a tothom!

Data: 2010-08-30

Per: Xavi Cortés

Assumpte: Re:Idées

Hola a tothom.
Per qui no ho sàpiga, havíem acordat una trobada amb la gent del PDC de Roquetes pel 29 de setembre.
No se si es farà aquest dia perque hi ha vonvocada (teòricament) una vaga general.
Per si es fa, crec que hauríem de trobar-nos prèviament alguns representants de cada comissió per concretar què expliquem.
No us sembla?

Data: 2010-07-28

Per: Xavier Cortés

Assumpte: Veo-veo

Pel tema del veo-veo crec que ens podríem trobar un dia 1-2 representants de cada comissió amb la Noe i ho tirem endavant.
La veritat és qeu no hi ha un format específic.
El que fan a Roquetes és:
- programar el dia de la trobada.
- Es convida a tothom.
- Potser hi pot haver pica pica.
- Es passa un video, o un PPT o simplement una presentació de fotos de la mostra d'entitats, el puja'm baixa'm (podria ser la notícia de TV3), els vídeos que hi ha editats del puja'm baixa'm o altres videos que s'han gravat amb motiu d'altres coses.
- A part de passar la presentació qeu sigui es pot aprofitar per que la gent s'expressi: les seves inquietuts i les seves opinions.
LA FINALITAT AQUÍ NO SERIA FER GRANS PRESENTACIONS NI RES QEU ENS IMPLIQUI MASSA DESPESA NEURONAL O DE TEMPS. LA IDEA SERIA QUE A PARTIR D'AQUÍ CADA COP ENS CONEGUÉS MÉS GENT.
Quanta més gent ens conegui i més interessats estiguin i vegin que es tenen en compte les seves opinions més coses aconseguirem tirar endavant i les intervencions que duem a terme seran més potents.

Data: 2010-07-28

Per: Xavier Cortés

Assumpte: Re:Veo-veo

Després de 5 anys de PDC crec que hem de parar-nos a pensar quin és el nostre paper.
- Quin ha de ser el nostre rol?
- Volem que la gent participi?
- Com volem que participi?
- Volem que siguin autònoms i responsables de les decisions que es prenguin?
Jo personalment crec que el nostre rol hauria de ser més del tipus comissions promotores; és a dir: ser els que donem l'empenta d'inici, capacitar els veïns (educar-los, donar-los eines de formació, donar-los coneixements) perque a mitjà termini siguin capaços ells mateixos de detectar quins problemes tenen i de saber trobar la solució.
Evidentment, si després, com a tècnics o entitats se'ns demana ajut el poderm donar, però jo crec que la finalitat última d'unn PDC és la capacitació del veïnat.

Data: 2010-07-28

Per: Xavier Cortés

Assumpte: Re:Re:Veo-veo i acabo

Per poder aconseguir tot això que he explicat a dalt crec que el principal és aconseguir la participació cada cop més majoritària i constant dels veïns... sino, qualsevol cosa que pensem (per molt guapa que sigui i per molta evidència que tinguem que en altres llocs ha funcionat) no tindrà tota la trascendència que voldríem.

Data: 2010-07-27

Per: Marta Fontané (Comissió Sociolaboral)

Assumpte: concreció idees

Hola Xavi,

el trivial es va proposar com una activitat a dur a terme al barri. La idea seria que cada formatget correspongués a una comissió i es fecin preguntes al respecte, tipus "un lloc on puguis portar els teus fills a fer activitats infantils" d'infància, o "què és el puja'm-baixa'm" de gent gran i/o salut, etc.

Pel que fa a la trobada general, en principi, a la comissió de sociolaboral vem parlar de convertir-la en veo-veo...però per això ens caldrà la vostra ajuda, que sabeu com va.

El butlletí extern, sembla que posar-ho al Zona-sec seria una bona opció, però estic d'acord amb el Xavi que hauria de ser vistoset, per captar atenció.

El trivial podria ser una manera d'avaluar (entre cometes) si està arribant la informació a la gent del barri.

Data: 2010-07-26

Per: Eva (Puja'm- Baixa'm)

Assumpte: trobada oberta a tothom

si si, la trobada seria per a tothom que volgués participar

1 | 2 >>

Comentari nou